divendres, 15 d’agost del 2014

5 tendències digitals per transformar els sistemes sanitaris






En una excel·lent infografia, a la qual poden accedir-hi a través del tweet escollit, la consultora Accenture il·lustra les  5 tendències que, al seu parer, han d'alimentar la transformació del sistemes sanitaris:
  1. Difuminar les fronteres entre activitat assistencial digital i física mitjançant plataformes personals de salut.
  2. Potenciar les xarxes socials de pacients per compartir, no només experiències personals, sinó també dades per a treballs científics.
  3. Obrir les bases de dades que genera l'activitat sanitària per a l'ús científic, fins aconseguir ser un instrument útil per a la implicació dels pacients en les decisions clíniques que els afecten.
  4. Elevar al núvol l'emmagatzement de dades clíniques per obtenir economies d'escala, més accessibilitat i més cooperació entre proveïdors de serveis de salut.
  5. Potenciar programes (apps) que millorin la comunicació clínica entre pacients i professionals de la salut en la línia de l'atenció centrada en les persones.

La infografia d'Accenture dóna les claus de l'impacte de les TIC en els sistemes sanitaris. Un futur amb més implicació dels pacients en els afers clínics que els afecten, més atenció integrada de serveis al voltant de les necessitats reals de les persones i una activitat científica més basada en problemes reals, comptant amb el suport de les xarxes socials de pacients i l'obertura de les grans bases de dades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada