divendres, 16 d’agost del 2013

Lliçó magistral de John Wennberg






El tweet de la setmana l'ha escrit en Tino Martí, economista de la salut i tecnòleg que ha centrat la seva carrera professional en l'àmbit de la gestió sanitària, la innovació i les noves tecnologies, particularment en l'atenció primària. 

En aquest tweet, Tino Martí dóna la pista d'una confèrencia magistral de John Wennberg que el 6 d'agost va ser penjada a "IMDFoundation's Channel". La conferència va ser dictada en el marc d'una reunió de "Informed Medical Decisions Foundation" que va tenir lloc el mes de maig passat i en la qual es van estudiar estratègies per aprofundir i ampliar la implicació dels pacients en la presa de decisions clíniques que comprometran la seva salut.

Aquest tweet de Tino Martí m'ha semblat molt oportú, no només perquè és una ocasió d'aprofitar un lliçó del "mestre" Wennberg i de poder assaborir un repàs del principals temes del llibre "Tracking Medicine", sinó perquè va ser amb aquests conceptes que ara fa justament un any vaig compondre la primera entrada del blog d'"Avenços en Gestió Clínica".

Doncs si aquests dies disposen de 40 minuts sobrers, i a l'ombra, no ho dubtin, punxin el link que ens ha marcat en Tino Martí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada